Соціальний проєкт "Ми однієї крові" завершив 2023-й рік зі стабільно високими показниками. Ця творча патріотична ініціатива ПУМБ, українських виробників, дизайнерів, ілюстраторів не просто підіймає дух та оновлює образи наших співвітчизників, а й надає можливість кожному долучитися до порятунку тисяч життів. За останній місяць року проєкт зібрав 300 тисяч гривень, які передані до громадських організацій "Госпітальєри", "ДонорUA" та "Агенти крові". Ці кошти спрямували на придбання засобів  такмеду для українських захисників, а також доставку компонентів крові до гарячих точок.

Попри надзвичайно складне закінчення року, українці не забували про святковий період, приємні подарунки для своїх рідних та щедрі донати для потреб військових та медиків  на лінії зіткнення. Загалом завдяки нашим свідомим землякам, які підтримували патріотичний асортимент "Ми однієї крові", за весь час існування проєкту було зібрано й передано 6,3 млн гривень.

300 тисяч гривень, які зібрала ініціатива у грудні, вже традиційно були передані до трьох партнерських громадських організацій – "Госпітальєри", "ДонорUA" та "Агенти крові". Ці кошти пішли на придбання сертифікованих засобів тактичної медицини, зокрема:

• 170 абдомінальних бандажів
• 90 турнікетів CAT
Також були здійснені 2 доставки компонентів крові до гарячих точок (кожна така доставка рятує понад 1500 життів).

Не менш значущою є мета проєкту "Ми однієї крові" - поширення інформації про важливість донорства й залучення до добровільної донорської допомоги. Донорство стало надзвичайно актуальним у часи війни, тому ініціатива пишається, що до неї вдалося залучити понад 2 тисячі донорів, які надали шанс на порятунок понад 6 тисячам українцям.

Тож, якщо ви ще не стали донором або не обрали щось з великого асортименту мерчу, який підтримує дух та волю українців і допомагає захисникам, обов'язково приєднуйтеся.

Каталог стильного благодійного одягу та аксесуарів доступний на сайті lifesavingmerch.com.ua. Приємне доповнення – логістичний партнер проєкту "Нова пошта" доставляє замовлення власним коштом.

"Ми однієї крові" — це соціальна ініціатива, яка рятує життя наших військових та поранених цивільних, підтримує вітчизняний бізнес, просуває патріотичне мистецтво та сприяє культурі донорства в Україні. Благодійний мерч створено за ініціативою банку ПУМБ у співпраці з громадськими організаціями, українськими брендами одягу та аксесуарів, а також художниками-ілюстраторами. Половину вартості кожного замовлення ПУМБ передає громадським організаціям "Госпітальєри", "ДонорUA" та "Агенти крові".